Receptie:  0268-456379
 0740-900400
Rezervari grupuri: 0740-400700
1 Iunie la munte - o vacanta perfecta pentru copilul tau
Descopera lumea magica a copilariei pe meleagurile muntilor tacuti si pururi oglinditi in raurile ce le strabat poalele. Fii in mijlocul jocurilor copilariei, alaturi de cel pe care-l iubesti cel mai mult pe lumea asta...copilul tau! Arata-i ca exista si o alta lume, decat cea a internetului, televizorului sau a jocurilor pe calculator. Vacanta de 1 iunie la munte - Complex Eden Predeal

Descopera lumea magica a copilariei pe meleagurile muntilor tacuti si pururi oglinditi in raurile ce le strabat poalele. Fii in mijlocul jocurilor copilariei, alaturi de cel pe care-l iubesti cel mai mult pe lumea asta... copilul tau! Arata-i ca exista si o alta lume, decat cea a internetului, televizorului sau a jocurilor pe calculator.
Pentru ca mai este putin si 1 iunie bate la usa, pentru ca de cele mai multe ori nu stii cu ce cadou sa-ti impresionezi copilul, o mini-excursie la munte i-ar fi mai mult decat prielnica.

Copii fiind, inca de dimineata, de cand ne ridicam din pat, alergam pana seara tarziu... Alergam dupa fluturi, mure sau minge. Si ne aducem aminte de primele noastre iesiri la munte... zile frumoase pe care nu le-am uitat.

Veneram peisajele montane si ne doream arzator sa strabatem drumul de munte. Pana la capat. Exploram fiecare fir de iarba atins de picaturile de roua si voiam sa stim mai multe despre Universul in care traiam. Fiecare floare, fiecare ciuperca sau ghinda de care ne loveam, avea un sens pentru noi.Fiecare stea de pe cerul splendid si tainic era atent urmarita de sub acoperisul cortului nostru.

Parca ieri se intampla sa fim adunati si zgribuliti in jurul focului de tabara... parca ieri...

Cum ar fi ca toate astea sa le cunoasca si copilul tau? Ce cadou ar putea fi mai incantator pentru el, decat sa exploreze minunatiile muntelui? Originea noastra este natura si este pacat ca cei ce urmeaza dupa noi sa nu cunoasca binecuvantarile ei.

Si pentru ca Hotel Predeal Eden iubeste copiii, a creat un teren de sport multifunctional, ultramodern unde copilul tau poate sa joace fotbal, tenis, baschet  sau handbal, precum si un loc de joaca spatios pentru acesta.

Deoarece Complex Hotelier Eden ofera cazare gratuita tuturor copiilor cu varsta sub 12 ani, este o oportunitate imensa pentru tine sa-ti faci copilul fericit. Chiar de ziua lui!

De 1 Iunie, adu-l pe micutul tau la  Complex Hotelier Eden din Predeal si ofera-i o experienta de neuitat! Improspateaza-i copilaria fie chiar si pentru cateva zile, cu o vacanta la munte,  pe Valea Prahovei!

 

Subscribe to our newsletter!Linkuri utile

Stomatologie Oradea si implant dentar la cele mai accesibile preturi.

Strategii de marketing si marketing online pentru turism.