Receptie:  0268-456379
 0740-900400
Rezervari grupuri: 0740-400700
Paste 2013 la Complex Hotelier Eden, oferta speciala pentru masa festiva!
User Rating: / 0
PoorBest 


easter_foodOferta Last minute de Paste 2013 la Complex Hotelier Eden Predeal! Avem placerea de a va prezenta oferta de Paste 2013 la munte si de a va invita sa petreceti Sfintele Pasti pe Vale Prahovei, beneficiind de servicii de calitate si o ambianta placuta la Complex Hotelier Eden Predeal!

 

Grabiti-va sa va rezervati locurile: oferta este limitata!!


Paste 2013: oferta last minute la Hotel Eden Predeal

 

Ca in fiecare an, Complexul Hotelier Eden, pe langa pachetul special de Paste care ofera 2 nopti cazare gratuita, a pregatit si o masa festiva de Paste pentru toti invitatii sai.

 

Copii se vor bucura de primirea iepurasului cu daruri, iar parintii vor aprecia cu siguranta de atmosfera intretinuta de formatia casei, cu un repertoriu variat cu muzica de petrecere.Paste 2013: oferta speciala pentru masa festivaAtmosfera va fi intretinuta de formatia de la Complex Hotelier Eden cu un repertoriu variat cu muzica de petrecere. Pentru aceasta zi de sarbatoare, gazdele au pregatit un meniu traditional romanesc, cu bors de miel cu vedeturi, pulpa de miel la tava cu cartofi aurii, stufat de miel, pasca si cozonac pufos de casa.
Totul va fi stropit din plin cu tuica de casa, vinul casei alb sau rosu, apa minerala, plata si sucuri cu acid, cafea expresso.


Paste 2013: oferta last minute la super preturi

 

Grabiti-va sa profitati de oferta last minute de Paste 2013 si rezervati din timp locurile la masa de Paste pentru sarbatori de poveste!

 

Pentru masa festiva, tariful este de 90 lei pentru adulti si 40 lei pentru copii intre 8 si 14 ani.  Toti copii care nu au implinit inca 8 ani beneficieaza de gratuitate pentru loc la masa festiva.

 

Pentru o familie, costul este de aproximativ 180 ron, mult mai putin decit ai heltui acasa sa pregatesti o masa festiva de Paste!

 

Hotel Eden Predeal va asteapta si pe voi sa petreceti momente de neuitat la munte si v-a pregatit o oferta incredibila de Paste 2013 la munte, ce cu siguranta va va parea rau ca ati ratat-o!! Pentru rezervari, intrati pe www.edenhotel.ro!


Va uram Paste Fericit si va asteptam cu drag la Hotel Eden din Predeal!!

 

 

Subscribe to our newsletter!Linkuri utile

Stomatologie Oradea si implant dentar la cele mai accesibile preturi.

Strategii de marketing si marketing online pentru turism.